• banner9
  • banner8
  • banner7

Sugeng rawuh ing perusahaan kita!

Produk kasebut wis didol ing saindenging negara lan diekspor menyang luar negeri, sing wis ditampa kanthi apik dening para pelanggan!
  • Advanced design concept

    Konsep desain canggih

    Ana luwih saka 80 personel teknik lan teknis ing lembaga desain lan riset ing sangisore perusahaan.
  • Advanced processing equipment

    Peralatan pangolahan majeng

    Perusahaan kasebut nduweni kekuwatan ekonomi sing kuwat lan peralatan pangolahan sing lengkap.
  • Perfect detection ability

    Kemampuan deteksi sing sampurna

    implementasi ketat saka "telung tes", kanthi efektif njamin kualitas produk.
  • Considerate after-sales service

    Layanan purna jual sing apik

    "integritas, cepet, profesional, kepuasan pangguna" minangka tujuan utama layanan.
ndeleng kabeh
Pabrik profesional peralatan getaran lan peralatan mesin pertambangan ing China.
  • Honest recommendation of energy saving and environmental protection products
    Rekomendasi ngirit energi sing jujur ​​...
    Layar multi-efisiensi tinggi multi elemen minangka peralatan skrining sing digawe manusiawi lan cerdas sing dirancang dening perusahaan miturut permintaan pasar lan ...
    maca liyane
  • Selection skills of linear vibrating screen
    Keterampilan pamilihan layar geter linear
    1. miturut pilihan situs Dawane lan jembaré situs kudu dianggep kanggo jinis skrining geter linier; kadang jembaré ...
    maca liyane
  • Vibration motor waterproof
    Motor geter anti banyu
    Kabeh proses skrining motor geter yaiku nyaring lan menehi bahan. Bahan spesifikasi sing beda-beda dipérang dadi ...
    maca liyane
  • Bedane motor geter lan ...
    Motor geter: Motor geter dilengkapi sekumpulan blok eksentrik sing bisa disetel ing loro pucuk poros rotor, lan gaya eksitasi dipikolehi dening gaya sentrifugal sing diasilake kanthi rot ...
    maca liyane