Babagan Kita

Pambuka

Xinxiang City Chengxin Vibration Equipment Co., Ltd.minangka pabrikan profesional peralatan geter lan mesin pertambangan ing China. Perusahaan kami dununge ing Zona Pengembangan Ekonomi Xiaoji, Kota Xinxiang, Provinsi Henan, sing jembaré 80.000 meter persegi lan area bangunan 60.000 meter persegi. Perusahaan kasebut didegake ing taun 2003 kanthi modal terdaftar 58 yuta yuan. Nggabungake R&D, desain, produksi lan penjualan. Produk kasebut digunakake kanthi akeh ing metalurgi, penambangan, batubara, kimia, bahan bangunan, tenaga, rekayasa dalan lan jembatan lan industri liyane. Saiki, perusahaan kita duwe luwih saka 500 karyawan lan luwih saka 80 teknisi. Perusahaan kita ora mung dianugerahi perusahaan teknologi tinggi propinsi, perusahaan kredit AAA, kontrak provinsi lan perusahaan sing dipercaya karo Departemen Ilmu lan Teknologi Provinsi Henan, nanging uga lulus sertifikasi sistem mutu ISO lan sertifikasi CE wajib kanggo produk sing digunakake ing UE.

factory img

Chengxin Vibration saiki wis dadi perusahaan simbolis ing industri kasebut lan wis diakoni dening akeh pelanggan. Ing taun-taun pungkasan, perusahaan kasebut nggawe hubungan bisnis sing akeh karo perusahaan metalurgi, batu bara, lan tenaga listrik domestik, kayata Wuhan Iron and Steel, Baosteel, Capital Iron and Steel, Jianlong Group, Jiuquan Iron and Steel, Yanshan Iron and Steel, Ganglu , lan Hanye. Saliyane nyuplai perusahaan domestik sing gedhe, Chengxin Vibration uga diekspor menyang Vietnam, Bulgaria, Abu Dhabi, Indonesia, Turki, Botswana, Zambia, Kamboja, Guatemala lan wilayah liyane. Perusahaan wis nggawe agensi layanan sales lan teknis ing saindenging negara, nggawe jaringan sales kanthi kemampuan pangembangan pasar sing kuat lan sistem manajemen sing lengkap.

Sajrone pirang-pirang taun, Vibrasi Integritas wis nggayuh presisi, otomatisasi lan kecerdasan ing desain lan produksi produk. Ing wektu sing padha, wis nggawe sistem manajemen produksi lan operasi berorientasi pasar sing ngoptimalake operasi logistik, aliran modal lan aliran informasi, lan entuk keuntungan ekonomi sing apik. Saiki, entuk manfaat ekonomi perusahaan sing komprehensif, kekuatan ilmiah lan teknologi pangembangan lan kekuatan pangembangan, lan daya saing pasar produk kalebu ing industri utama.

Produk

Produk utama sing diproduksi dening Chengxin Vibration kalebu enem kategori: layar getar, konveyor, crusher, motor geter, excerer geter, lan macem-macem suku cadang produk. Produk kasebut wis nggawe luwih saka 20 seri kanthi luwih saka 400 spesifikasi.

 Layar getar: pirang-pirang layar efisiensi tinggi, layar proteksi lingkungan sing fleksibel, layar feeder sing ramah lingkungan, layar kedher bunder, layar geter linier, layar getar lengen elastis, layar getar tambang adhem / panas, layar ketebalan sing padha oval, layar bubuk batubara, roller layar, layar Pupuk, layar dewatering, layar sudhut mlengkung, layar sinusoidal, layar santai seri CZS, layar drum seri GTS.

 Pakan: Tipe CZG pakan kedher massa ganda, pakan kedher elektromagnetik, pakan sabuk / rantai, pakan batubara timbal balik, pakan disk kuantitatif CYPB, mesin penambangan bergetar seri FZC, conveyor sekrup, conveyor rantai, conveyor geter, conveyor sabuk, lift ember.

 Crusher: crusher palu dering, crusher malik, crusher kerucut, crusher dampak.

 Suku cadang: vibrator tembok gudang, excer geter jinis kursi CJZ, parut batu bara geter minyak tipis, motor geter, alat geter sumbu dual, lan aksesoris produk liyane.

CZG double mass feeder (1)
Banana shaped vibrating screen3
ZDS series elliptical equal thickness screen (1)

Pangembangan teknologi

Wiwit didegake, Integrity Vibration mesthi nggawe riset lan pangembangan teknologi ing wiwitan, lan ing wektu sing padha berorientasi pasar lan aktif ngembangake riset lan pangembangan teknologi. Saiki, lembaga desain lan riset langsung Chengxin Vibration duwe luwih saka 80 insinyur lan teknisi. Liwat teknologi ngenalake lan transformasi teknologi, perusahaan kasebut nguatake kerjasama teknis karo universitas negeri terkenal lan nggawe pusat riset lan pengembangan teknologi perusahaan. Perusahaan investasi luwih saka 10% bathi ing pusat riset ilmiah saben taun, lan kabeh dana digunakake kanggo ngembangake teknologi, mula pusat riset duwe dana sing cukup.

Ing taun-taun pungkasan pengalaman kerja, dikombinasikake karo teknologi canggih ing omah lan ing luar negeri, Chengxin Vibration wis ngembangake pirang-pirang layar efisiensi tinggi, layar ramah lingkungan sing fleksibel, lan layar feeder sing ramah lingkungan sing cocog karo kebutuhan pasar. Sanalika, kabeh gambar perusahaan dikelola dening sistem manajemen data PDM, sing nyadari pertukaran informasi desain, manajemen, lan produksi, nambah efisiensi operasional perusahaan, lan nyepetake pangembangan produk.

Tujuan bisnis

Sajrone pirang-pirang taun, perusahaan iki entuk dhukungan lan kepercayaan saka akeh pelanggan sing padha karo prinsip bisnis "Nambani pelanggan kanthi iman sing apik, kanthi produk sing sampurna kanggo entuk kepercayaan saka para pelanggan", produk kasebut wis didol ing saindenging negara lan didol ing luar negeri, lan wis ditampa kanthi puji!

budaya perusahaan

Kejujuran nggawe merek, inovasi nggawe masa depan.

jianzhu

Tanggung jawab sosial perusahaan

Eksternal:

1. Keprigelan tumrap masarakat

• Nyumbang barang menyang papan sing dibutuhake wektu kanggo menehi bali menyang masyarakat.

• Ngatasi bagean saka masalah kerja.

2. Ngurus lingkungan

• Nandur modal akeh dhuwit kanggo ningkatake pangembangan lingkungan. teknologi perlindungan, lan menehi kontribusi kanggo mujudake pembangunan berkelanjutan.

• Nanggapi panggilan nasional kanggo nggunakake energi bersih lan ngirit sumber daya nasional.

Internal:

1. Ngadopsi mode manajemen 6S kanggo mesthekake yen lingkungan kerja ing. karyawan resik lan efisien.

2. Ngiyatake kerjasama karo universitas, ningkatake kualitas produk, lan nglindhungi kepentingan para pembeli.

3. Distribusi kesejahteraan karyawan nalika preinan.