Crusher kerucut

Katrangan singkat:

Crusher kerucut cocog kanggo ngremuk bahan kanthi kekerasan medium. Nduweni kaunggulan desain sing cukup, kinerja stabil, ukuran feed gedhe, ukuran partikel debit sing seragam, lan gampang ndandani. Utamane, ngirit tenaga kerja lan proses pecah awal saka crusher rahang.


Detail Produk

Tag Produk

Crusher kerucut cocog kanggo ngremuk bahan kanthi kekerasan medium. Nduweni kaunggulan desain sing cukup, kinerja stabil, ukuran feed gedhe, ukuran partikel debit sing seragam, lan gampang ndandani. Utamane, ngirit tenaga kerja lan proses pecah awal saka crusher rahang. Wis dadi jinis crusher anyar kanggo ngrampungake bahan gedhe lan cilik sekaligus. Prosese disederhanakake lan biayane disimpen.

Crusher kerucut nggunakake teknologi produksi lan teknologi canggih. Iki minangka produk anyar saka crusher rahang kanthi efisiensi tinggi, hemat energi lan perlindungan lingkungan. Karakteristik yaiku materi sing wis rampung bisa diatur miturut panjaluk, kasar, medium, nggoleki lan macem-macem spesifikasi lengkap; ora ana serpihan, ora ana awak sing mulus, multi sudut lan multi pinggiran kanggo njamin kekuatan kompresi. Paling cocog kanggo bahan rekayasa gedhe, konstruksi lan teknik gedhe. Crusher ngilangi proses pecah awal crusher rahang, lan dadi jinis crusher anyar kanggo ngremuk bahan gedhe lan cilik sekaligus. Nduweni kaluwihan output gedhe, efisiensi dhuwur, tenaga cilik lan ngirit biaya bahan. Watu sing dipecah nganggo mesin iki ora mung lengkap ing spesifikasi, nanging uga seragam lan bening. Iki minangka sulih kanggo crusher rahang lawas lan crusher dampak.

parameter teknis:

Model

Panganan maksimum
Mm)

Ukuran outlet minimal (mm)

Tenaga motor
Kw)

bobote
Kg)

CS600

C

95

10

37-45

5300

M

72

6

37-45

5300

CS1000

C

160

13

90-110

10800

M

115

10

90-110

10800

F

80

8

90-110

10510

EF

50

6

90-110

10510

CS1160

C

180

13

110-132

15500

M

130

10

110-132

15500

F

90

10

110-132

15500

EF

60

6

110-132

15500

CS1300

C

200

16

132-160

22300

M

150

13

132-160

22300

F

102

10

132-160

22300

EF

70

8

132-160

22300

CS1380

C

215

19

185-220

26300

M

160

16

185-220

26300

F

115

13

185-220

26300

EF

76

8

185-220

26300

CS1500

C

235

22

185-220

37750

M

175

19

185-220

37750

F

130

13

185-220

37750

EF

90

10

185-220

37750

CS1600

C

267

22

250-300

44300

M

203

16

250-300

44300

F

140

13

250-300

44300

EF

95

10

250-300

44300

Cone crusher (1) Cone crusher (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan