Hubungi Kita

Xinxiang Chengxin Vibration Equipment Co., Ltd.

Alamat

Bagean kulon dalan lor Taihang, zona pembangunan ekonomi Xiaoji, kutha xinxiang, provinsi henan.

Telpon

0373-5579999

0303-5579998

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita