Conveyor

  • Scraper conveyor

    Conveyor Scraper

    Conveyor scraper kasusun saka bagean endhas, awak tank tengah, bagian buntut, rantai conveyor scraper, piranti nyopir lan balok sleeper instalasi. Struktur tertutup kanthi lengkap, ora ana kebocoran materi sajrone operasi; rantai conveyor nganggo rantai rol, bentuk tata rantai tunggal; impor lan ekspor peralatan, ngirim dawa bisa dirancang kanthi fleksibel lan diatur miturut syarat proses.
  • Screw conveyor

    Conveyor sekrup

    Dhiameter konektor sekrup tipe LS yaiku 100 mm- Dawa maksimal mesin sekrup drive bisa nganti 40m (ukuran 30m). Mesin sekrup drive dobel nganggo struktur poros rusak tengah, lan dawa maksimal bisa nganti 80m (60m super gedhe).
  • SCG Vibrating conveyor

    Conveyor SCG Kedher

    Conveyor getaran material suhu jarak jauh SCG jarak jauh digunakake ing pertambangan, metalurgi, bahan bangunan, batu bara, industri kimia, gandum, obat-obatan lan industri liyane. Suhu kurang saka 300 ℃ kanggo kabeh jinis bubuk, granular, blok lan campurane.