Crusher Counterattack

Katrangan singkat:

Mesin iki bisa digunakake ing industri produksi watu listrik tenaga listrik, jalan raya lan industri liyane. Telung crusher kamar, awak rotor kanthi sambungan lengan taper tanpa kunci, palu piring tahan nyandhang efisiensi tinggi, nginstal formulir instalasi, kursi bantalan sing kepenak, piring lapisan pengaruh untu sing unik, bukaan multi arah saka bingkai, sekrup utawa alat pambuka hidrolik luwih gampang kanggo ngganti bagean sing ringkih lan mrikso.


Detail Produk

Tag Produk

Mesin iki bisa digunakake ing industri produksi watu listrik tenaga listrik, jalan raya lan industri liyane. Telung crusher kamar, awak rotor kanthi sambungan lengan taper tanpa kunci, palu piring tahan nyandhang efisiensi tinggi, nginstal formulir instalasi, kursi bantalan sing kepenak, piring lapisan pengaruh untu sing unik, bukaan multi arah saka bingkai, sekrup utawa alat pambuka hidrolik luwih gampang kanggo ngganti bagean sing ringkih lan mrikso.

 

Karakteristik crusher dampak

1. Struktur pusaran rongga unik nggawe ukuran pakan luwih gedhe, kapasitas produksi luwih gedhe lan bentuk partikel produk luwih apik;

2. Struktur rotor sing dioptimalake bisa nyedhiyakake gaya pengaruh inersia lan hammer sing kuat, saengga ngasilake panen lan rasio crushing luwih dhuwur;

3. Piring pelat jinis alloy "C" sing dirancang khusus bisa njaga bentuk permukaan sing apik banget ora owah sajrone siklus urip lan njaga bentuk gandum lan gradasi produk sing stabil;

4. Pelapisan rongga rongga lan pelat impact untu kanthi desain modular standar duwe tukar tukar sing kuwat, tingkat pemanfaatan sing luwih dhuwur lan umur layanan sing luwih dawa;

5. Piranti mbenakake palu piring sing unik ndadekake palu piring luwih stabil, luwih gampang dibongkar lan dirakit, lan nambah efisiensi kerja;

6. Piranti ngeculake peralatan bisa diatur kanthi fleksibel miturut syarat ukuran gandum lan gradasi produk rampung;

7. Iki dilengkapi mekanisme bukaan lan nutup hidraulik utawa alat khusus kanggo ngganti bagean sing rentan, sing fleksibel lan gampang dioperasikake.

 

model

Spesifikasi

Ukuran port feed(mm)

Dawa feed maksimum mm

Kapasitas produksi (T / h)

Tenaga motor KW

PF-0607

Φ-644 * 740

320 * 770

100

10-20

30

PF-0807

Φ-850 * 700

400 * 730

300

15-30

30-45

PF-1008

Φ-1000 * 700

400 * 830

300

30-50

37-55

PF-1010

Φ-1000 * 800

400 * 1080

350

50-80

55-75

PF-1210

Φ-1250 * 1050

400 * 1080

350

70-120

110-132

PF-1212

Φ-1250 * 1250

400 * 1300

350

100-150

132-160

PF-1214

Φ-1250 * 1400

400 * 1430

400

130-180

160-200

PF-1315

Φ-1320 * 1500

860 * 1520

500

160-250

180-260

PF-1320

Φ-1320 * 2000

860 * 2030

500

300-350

300-375

Counterattack crusher (1)

Counterattack crusher (2)

Counterattack crusher (3)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan