Crusher

  • Cone crusher

    Crusher kerucut

    Crusher kerucut cocog kanggo ngremuk bahan kanthi kekerasan medium. Nduweni kaunggulan desain sing cukup, kinerja stabil, ukuran feed gedhe, ukuran partikel debit sing seragam, lan gampang ndandani. Utamane, ngirit tenaga kerja lan proses pambuka rahang crusher.
  • Counterattack crusher

    Crusher Counterattack

    Mesin iki bisa digunakake ing industri produksi watu listrik tenaga listrik, jalan raya lan industri liyane. Telung crusher kamar, awak rotor kanthi sambungan lengan taper tanpa kunci, palu piring tahan nyandhang efisiensi tinggi, nginstal formulir instalasi, kursi bantalan sing kepenak, piring lapisan pengaruh untu sing unik, bukaan multi arah saka bingkai, sekrup utawa alat pambuka hidrolik luwih gampang kanggo ngganti bagean sing ringkih lan mrikso.
  • Jaw crusher

    Crusher rahang

    Serangkaian produk kasebut nduweni ciri rasio remuk gedhe, ukuran bahan seragam, struktur sederhana, operasi sing andal, perawatan sederhana lan biaya operasi ekonomi. Umume digunakake ing pertambangan, peleburan, bahan bangunan, dalan gedhe, sepur, konservasi banyu, industri kimia lan akeh departemen liyane. Bisa ngremuk macem-macem bahan kanthi kekuatan kompresi kurang saka 350 MPa.
  • PCH series ring hammer crusher

    Crusher palu dering seri PCH

    Crusher palu dering minangka jinis mesin penghancur anyar. Cocog kanggo ngremukake bahan rapuh, medium keras lan macem-macem bahan sing kurang isi banyu. Ing bahan bangunan, metalurgi, industri kimia, industri pembangkit listrik termal, umume digunakake kanggo ngremuk batubara, gangue, watu pasir, serpihan, watu gamping, gypsum lan mineral liyane.
  • Roller crusher

    Crusher rol

    Roller crusher bisa digunakake kanggo ngolah mineral, industri kimia, semen, réfraktor, abrasif, bahan bangunan lan sektor industri liyane kanggo ngremukake kabeh jinis bijih lan watu atose sing dhuwur lan medium, utamane ing industri bahan bangunan kanggo ngasilake watu melon lan mung wedhi kacang buncis lan produk liyane, sing efek ngempur luwih apik tinimbang mesin remuk umum. Saiki, wis akeh digunakake.