Panganan disk kuantitatif CypB

Katrangan singkat:

Pakan disk disk kuantitatif seri CypB minangka salah sawijining peralatan panganan volumetrik kanthi panganan sing terus-terusan. Iki diinstal ing mbongkar piranti panyimpenan kayata silo, silo lan bucket bin.


Detail Produk

Tag Produk

Keterangan Produk:

Pakan disk disk kuantitatif seri CypB minangka salah sawijining peralatan panganan volume kanthi panganan sing terus-terusan. Iki diinstal ing mbongkar piranti panyimpenan kayata silo, silo lan bucket bin. Dipeksa kanthi mekanisme kerja feeder disk ing gravitasi material, lan diwenehake menyang piranti sabanjure kanthi terus-terusan lan roto-roto. Yen wis ora bisa digunakake, bisa uga muter kunci bin. Iki minangka proses produksi peralatan utama.

 

Fitur struktural:

Pemakan disk kuantitatif seri CypB minangka jinis feeder disk kanthi linuwih, efisiensi lan hemat energi sing dhuwur, sing dirancang lan diprodhuksi dening perusahaan kanthi dhasar nyerna lan nyerep teknologi canggih asing lan nggabungake karo kahanan sing nyata ing China. Struktur luwih maju lan cukup. Iki nduweni ciri kaya ing ngisor iki:

1. Piranti kasebut nggunakake struktur dhukungan rotary kanthi diameter gedhe, kanthi kapasitas bantalan gedhe lan operasi stabil.

2. Mekanisme transmisi nggunakake transmisi gir permukaan gigi sing atos, sing nduweni efisiensi transmisi sing dhuwur lan umur kerja sing dawa. Reducer lan motor dipasang ing sangisore permukaan disk, lan kabeh struktur peralatan kompak.

3. Piranti kasebut nggunakake struktur panyegelan unik, bagean transmisi dilumasi kanthi apik lan disegel, lan ora ana prekara asing sing mlebu ing bagian pelumas, supaya peralatan kasebut bisa digunakake tanpa luput.

4. Peraturan kacepetan konversi frekuensi nggunakake mode kontrol konversi frekuensi vektor fluks, sing duwe torsi nyopir gedhe, sawetara pengaturan sing amba lan presisi kontrol sing dhuwur.

5. Struktur tertutup sing diadopsi digunakake ing proses penyampaian materi, sing nyebabake manajemen kebersihan situs lan nggawe lingkungan kerja sing kepenak.

6. Struktur modular lan bisa dicopot digunakake kanggo awak peralatan lan lengen kothong supaya bisa diwujudake kanthi cepet lan dipasang ing situs. Posisi instalasi stopkontak bisa dipilih sakarepe 180 derajat, sing bakal luwih gampang digunakake.

 

parameter teknis :

Dhiameter disk kinerja Hasil t / h Proporsi ukuran bandwidth mm
CYPBφ1600 10 ~ 100 ≤650
CYPBφ2000 20 ~ 200 ≤800
CYPBφ2200 25 ~ 250 ≤800
CYPBφ2500 30 ~ 300 1000
CYPBφ2800 40 ~ 400 ≤1200
CYPBφ3000 50 ~ 500 ≤1200
CYPBφ3200 60 ~ 600 ≤1500
CYPBφ3600 90 ~ 900 ≤1600

CypB quantitative disc feeder (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan