Czg feeder kedher massal dobel

Katrangan singkat:

Pakan geter massa kaping pindho nggunakake prinsip massa dobel ing cedhak geter inersia resonansi. Gaya geser diwenehake dening karet, lan musim semi karet geser getaran utama apik tenan suwene sepuluh taun.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka produk:

pakan kedher massa ganda nggunakake prinsip massa dobel ing cedhak geter inersia resonansi. Gaya geser diwenehake dening karet, lan musim semi karet geser getaran utama apik tenan suwene sepuluh taun. Mesin kasebut kasusun saka awak tank, bagean suspensi lan bagean eksitasi geter. Iki disusun nganggo sumber karet geser siji utawa dobel ing sisih ndhuwur lan ngisor. Piring ngisor sing ngisor disambungake karo awak saldo kanthi bolt, banjur piring sisih kiwa lan tengen disambungake karo awak tank. Sisih geter utama yaiku bagean eksitasi. Motor geter dipasang ing piring vertikal ing mburi awak saldo. Kekuwatan eksentrik motor geter diukur lan dikirim menyang awak tank liwat blok karet geser sing dipasang ing awak keseimbangan lan tekan piring munggah lan mudhun kanggo mujudake panganan sing padha. Saiki, wis digunakake ing proyek domestik utama, lan digunakake ing industri batu bara, metalurgi, tenaga, gandum lan industri liyane, lan nuduhake ciri khas sing khas. Manfaat sosial lan ekonomi sing apik wis dipikolehi.

 

Karakteristik pakan kedher massa ganda

1. Nggunakake teknologi canggih jisim dobel cedhak resonansi, operasi stabil lan andal, lan operasi bebas masalah bisa nganti luwih saka 2 taun.

2. Keuntungan saka gaya seragam, amplitudo gedhe, konsumsi daya sithik, pakan seragam, kapasitas pangolahan sing gedhe lan gangguan swara.

3. Struktur kompak lan cukup, bobot entheng lan awet.

4. Frekuensi amplitudo lan sudut kecenderungan alur bisa disetel kanggo ngontrol kacepetan lan jumlah panganan.

5. Mode instalasi duwe adaptasi sing kuat, lan bisa jinis, tipe kursi utawa jinis kombinasi.

 

parameter teknis

model Kapasitas perawatan t / jam Ukuran pakan mm
tingkat -10 -12
CZG1 5 10 15 50
CZG2 10 20 30 50
CZG3 20 50 50 70
CZG4 50 100 150 100
CZG5 100 150 200 150
CZG6 150 250 350 200
CZG7 250 400 550 250
CZG8 400 600 800 300
CZG9 600 850 1000 350
CZG10 750 1100 1300 500
CZG11 1100 1500 1800 500
CZGK1 _ 200 250 100
CZGK2 _ 250 300 100
CZGK3 _ 270 350 100
CZGK4 _ 300 400 100

Diagram outline:

CZG double mass feeder (4)

CZG double mass feeder (3)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan