Pakan geter elektromagnetik

Katrangan singkat:

Seri feeder getaran elektromagnetik digunakake kanggo ngeterake bahan blok, granular lan bubuk saka wadhah utawa corong menyang piranti panampa kanthi kuantitatif, seragam lan terus-terusan.


Detail Produk

Tag Produk

Seri feeder getaran elektromagnetik digunakake kanggo ngeterake bahan blok, granular lan bubuk saka wadhah utawa corong menyang piranti panampa kanthi kuantitatif, seragam lan terus-terusan. Bisa digunakake minangka piranti panganan conveyor sabuk, lift ember, peralatan skrining, pabrik semen, crusher, crusher lan granular utawa bubuk bubuk saka macem-macem departemen industri; digunakake kanggo kumpulan otomatis, kemasan kuantitatif, lsp Lan proses kontrol otomatis. Umume digunakake ing pertambangan, metalurgi, batu bara, bahan bangunan, industri ringan, industri kimia, tenaga listrik, mesin, gandum, obat-obatan lan industri liyane.

 

Fitur produk:

1. Ukuran cilik lan bobot entheng. Keuntungan saka struktur sing gampang, instalasi sing gampang, ora ana komponen sing muter, ora ndhuk, pangopènan sing trep lan biaya operasional sing murah.

2. Bisa ngganti lan mbukak lan nutup aliran materi kanthi cepet, lan akurasi panganan dhuwur.

3. Kontrol listrik nganggo sirkuit koreksi setengah gelombang SCR, sing bisa nyetel langkah-langkah feedless, lan nyadari kontrol terpusat lan kontrol otomatis proses produksi.

4. Ing proses panganan, bahan kasebut terus-terusan nggawe gerakan micu mikro, lan panggunaan palung feed sethithik.

5. Seri feeder getaran elektromagnetik iki ora cocog kanggo acara-acara sing dibutuhake kanthi syarat bledosan.

 

Diagram outline

Electromagnetic vibration feeder

 

parameter teknis

jinis

Model

Kapasitas perawatan t / jam

Granularitas mm

Tegangan v

Daya KW

tingkat

-10°

Jinis dhasar

GZ1

5

7

50

220

0,06

GZ2

10

14

50

0,15

GZ3

25

35

75

0,20

GZ4

50

70

100

0,45

GZ5

100

140

150

0,65

GZ6

150

210

200

380

1.5

GZ7

250

350

300

2.5

GZ8

400

560

300

4.0

GZ9

600

840

500

5.5

GZ10

750

1050

500

4.0 * 2

GZ11

1000

1400

500

5,5 * 2

ditutup

GZ1F

4

5.6

40

220

0,06

GZ2F

8

11.2

40

0,15

GZ3F

20

28

60

0,20

GZ4F

40

50

60

0,45

GZ5F

80

112

80

0,65

GZ6F

120

168

80

1.5

Jinis alur rata

GZ5P

50

140

100

0,65

GZ6P

75

210

300

380

1.5

GZ7P

125

350

350

2.5


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan