Pakan

  • Belt, chain feeder

    Sabuk, feeder rantai

    Pakan sabuk duwe struktur sing gampang lan operasi sing stabil, utamane volume panganan sing akeh disenengi pangguna. Terobosan teknis utama kita yaiku piranti pemecah lengkungan, sing kanthi efektif bisa nyuda tekanan ing cangkeme tong sampah lan nyegah bahan tumpahan ing cangkeme sampah.
  • CypB quantitative disc feeder

    Panganan disk kuantitatif CypB

    Pakan disk disk kuantitatif seri CypB minangka salah sawijining peralatan panganan volume kanthi panganan sing terus-terusan. Iki diinstal ing mbongkar piranti panyimpenan kayata silo, silo lan bucket bin.
  • Czg double mass vibrating feeder

    Czg feeder kedher massal dobel

    Pakan geter massa kaping pindho nggunakake prinsip massa dobel ing cedhak geter inersia resonansi. Gaya geser diwenehake dening karet, lan musim semi karet geser getaran utama apik tenan suwene sepuluh taun.
  • Electromagnetic vibration feeder

    Pakan geter elektromagnetik

    Seri feeder getaran elektromagnetik digunakake kanggo ngeterake bahan blok, granular lan bubuk saka wadhah utawa corong menyang piranti panampa kanthi kuantitatif, seragam lan terus-terusan.
  • HGM series activated vibration coal feeder

    Seri HGM feeder batu bara aktif

    Awak utama feeder batu bara geter sing diaktifake disegel lan disambungake karo bukaan silo ngisor. Jinis lengkungan utawa piring pelepasan model ing mesin kasebut langsung kontak karo bahan ing tong sampah.
  • K series reciprocating coal feeder

    K seri pakan timbal balik batubara

    Pengumpan batubara timbal balik jinis K nggunakake mekanisme rod penghubung engkol kanggo nyeret piring ngisor 5 derajat mudhun kanggo nggawe gerakan timbal balik linear ing rol, supaya bisa ngeculake batubara utawa bahan granular lan bubuk bubuk liyane kanthi properti grinding cilik lan viskositas cilik saka peralatan pakan menyang peralatan sing nampa.
  • ZG vibrating feeder

    ZG feeder kedher

    Pakan getaran motor seri ZG akeh digunakake ing pertambangan, metalurgi, batu bara, tenaga termal, tahan api, kaca, bahan bangunan, industri ringan, gandum lan industri liyane, bisa mblokir, bahan butiran lan bubuk, peralatan seragam utawa kuantitatif.