Seri HGM feeder batu bara aktif

Katrangan singkat:

Awak utama feeder batu bara geter sing diaktifake disegel lan disambungake karo bukaan silo ngisor. Jinis lengkungan utawa piring pelepasan model ing mesin kasebut langsung kontak karo bahan ing tong sampah.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka produk:

Awak utama feeder batu bara geter sing diaktifake disegel lan disambungake karo bukaan silo ngisor. Jinis lengkungan utawa piring pelepasan model ing mesin kasebut langsung kontak karo bahan ing tong sampah. Geter saka piring debit kanthi efisien ditularake menyang bahan sing disimpen ing silo. Energi geter sing digawe dening gaya geter nggawe bahan kasebut longgar lan tiba. Bahan kasebut ditularake menyang stopkontak batubara ngisor liwat alur kurva ing loro-lorone pakan batu bara. Getaran pakan batu bara lan alur kurva sing dirancang khusus lan diwilang nggawe bahan kasebut kanthi nggunakake pelempungan pelempungan kurva kanggo njamin bahan bakar batubara kanthi cepet lan gratis, sanajan kanggo batubara kanthi viskositas lan isi lembab sing gedhe. Ana rong jinis desain mesin: siji yaiku tutup bebas obah sing bisa dipindhah hidrolik, lan liyane yaiku jinis kunci otomatis. Tilas bisa digunakake ing operasi bahan iketan kelembapan super lan jumlah panganan sing akeh. Jinis kunci otomatis duwe desain pilihan sing ketat kanggo radius permukaan sing mlengkung lan ukuran partikel materi: radius lengkungan 200-1000MM, lan jarak minimal antara hopper permukaan lengkung lan pelengkungan pengalihan 150-80 Nalika motor mandheg geter, bahan ing tong sampah bakal ngunci kanthi otomatis lan mandheg ngusapake, lan ora perlu nyetel gerbang.

Getaran apik tenan minangka prinsip sing apik tenan. Mesin kasebut kalebu motor geter, palung, corong lan sapanunggalane. Iki nggunakake massa dobel ing cedhak prinsip resonansi, nggunakake spring karet kanggo nyukur gaya, lancar, menehi gaya seragam lan ora ana swara, lan semangat geter kanggo drive awak alur utama kanggo entuk amplitudo linear sing dibutuhake. Dilengkapi konverter frekuensi lan piring sing bisa disetel hidrolik, output batubara bisa dikurangi saka minimal nganti 120% output, supaya bisa mujudake regulasi panganan sing tanpa langkah.

Karakteristik paling gedhe ing mesin iki yaiku bisa langsung dipakani yen ora ana geter dinamis, lan kapasitas penanganan bisa ditambah luwih saka 20% nalika kedher. Menapa malih, nalika plabuhan tutup ditutup ing tengah sabuk, sabuk kasebut ora gampang nyimpang, ora ana bledug, ora ana hamburan lan resistensi pengaruh. Bunker batubara ora gampang diblokir lan lengkungan. Aman, hemat energi, efisien, kanthi pasokan batubara gedhe, polusi kurang lan umur panjang. Iki dilengkapi alat semprotan lan dehidrasi. Nalika kadar lembab materi akeh, banyu ing bahan kasebut bisa dibuwang. Nalika bahan garing, piranti semprotan bisa digunakake kanggo nyemprot bahan sing teles, sing debu lan efek tahan debu sing apik, kalebu peralatan perlindungan lingkungan.

 

parameter teknis

model

Tingkat pakan batubara t / h

Ukuran pakan mm

Daya KW

Ngunci dhewe

Baris lurus

HGM80

80

<80

0,7

HGM100

90

<100

0,7

HGM125

120

<130

1.1

HGM150

225

<150

1,52

HGM180

460

760

<200

2.4

HGM210

600

1000

<230

3

HGM240

800

1500

<250

3.2

HGM270

1200

1800

<280

3.7

HGM300

1500

2000

<300

5.5

HGM335

1800

2500

<360

2 * 3.2

HGM365

2500

3200

<380

2 * 3.7


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan