K seri pakan timbal balik batubara

Katrangan singkat:

Pengumpan batubara timbal balik jinis K nggunakake mekanisme rod penghubung engkol kanggo nyeret piring ngisor 5 derajat mudhun kanggo nggawe gerakan timbal balik linear ing rol, supaya bisa ngeculake batubara utawa bahan granular lan bubuk bubuk liyane kanthi properti grinding cilik lan viskositas cilik saka peralatan pakan menyang peralatan sing nampa.


Detail Produk

Tag Produk

Pengumpan batubara timbal balik jinis K nggunakake mekanisme rod penghubung engkol kanggo nyeret piring ngisor 5 derajat mudhun kanggo nggawe gerakan timbal balik linear ing rol, supaya bisa ngeculake batubara utawa bahan granular lan bubuk bubuk liyane kanthi properti grinding cilik lan viskositas cilik saka peralatan pakan menyang peralatan sing nampa. Pengumpan timbal balik jinis K cocog kanggo ngangkut bahan akeh ing tambang, tambang, pabrik persiapan batubara, stasiun transfer, lokakarya penanganan batubara, terminal bahan massal port, lan liya-liyane. piranti liwat silo utawa langsung. Éling pakan seragam saka bijih, batu bara pasir, gandum lan bahan akeh liyane

Peralatan kasebut bisa menehi feed batubara kanthi merata liwat bunker batubara menyang conveyor utawa peralatan skrining liyane, sing cocog kanggo pabrik persiapan tambang lan batubara.

1. Struktur: pakan batubara kasusun saka corong, reducer, motor umum, platform transmisi, mekanisme transmisi, plate ngisor (plate feeds batubara), awak pakan batubara, roller lan gerbang.

2. Prinsip: liwat mekanisme rod sing nyambungake reduker lan engkol, motor nyopir piring ngisor kanggo nggawe gerakan timbal balik linear ing rol, supaya bisa mbukak bahan kanthi seragam menyang conveyor utawa peralatan skrining liyane.

 

Ana rong jinis struktur pakan batubara: kanthi gerbang sing ngatur lan tanpa gerbang sing ngatur.

Produktivitas kanthi gerbang sing ngatur bisa dikontrol dening gerbang, lan produktivitas sing didhaptar ing tabel ing ndhuwur yaiku produktivitas nalika disetel karo posisi maksimum (padha karo sing ora diatur gerbang).

 

Instalasi lan panggunaan feeder batubara timbal balik (feeder)

1. Pengumpan batu bara ditrapake tetep ana ing sangisore bolong sampah. Sadurunge dipasang, kudu nemtokake posisi horisontal, kencengake bingkai lan tong sampah kanthi bolt, lan banjur pasang platform transmisi ing posisi sing bener, gandheng pigura H nganggo bingkai lan platform transmisi kanthi kuat, selaras lan pasang reducer lan motor, nyetel kanthi bener, lan kenceng nganggo bolt.

2. Sawise dipasang feeder batubara, sampeyan kudu mbukak tes tanpa beban. Sajrone operasi, priksa manawa kabeh bagean bisa digunakake kanthi normal, lan kenaikan suhu bantalan rolling maksimum ora luwih saka 60 ℃.

3. Nalika nyetel produktivitas miturut syarat unloading, tarik batang pin ing sisih engkol, longgar kacang, putar posisi "1,2,3,4 ″ cangkang engkol kanggo milih posisi tetep, lebokake poros pin, sambungake cangkang engkol lan engkol, kenceng batang pin lan kacang, banjur urip mesin sawise diatur.

 

Mbenakake saben dina lan pangopènan feeder batubara timbal balik K (pakan timbal balik):

1. Sadurunge operasi feeder, kudu ana cukup batubara mentah ing bunker supaya ora kena pengaruh langsung ing lantai (piring pakan batubara) nalika ngemot batubara menyang bunker.

2. Sawise kerja terus-terusan saben wulan, priksa manawa bagean mesin kasebut longgar lan fenomena ora normal liyane. Yen ana fenomena sing ora normal, ayo ndandani.

3. Plat lapisan ngisor feeder batubara sing kontak langsung karo batu bara kudu didandani utawa diganti yen kekandelane luwih saka setengah kekandelan asline.

 

Yen bagean timbal balik ora bisa digunakake kanthi suwene nem wulan, kudu enggal diganti.

 

Pangopènan bagean utama pakan batubara timbal balik:

a. Reducer: priksa saben nem wulan, lan resiki bantalan lan kothak gulung utawa ganti minyak pelumas.

b. Motor: miturut sarat pangopènan motor.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan