Produk Utama

  • Elastic environmental screen

    Layar lingkungan elastis

    Layar proteksi lingkungan elastis minangka pangembangan paling anyar kanggo perusahaan kita kanggo klasifikasi partikel alus saka bahan lengket udan kanthi kapasitas proses sing gedhe.
  • Feed environmental screen

    Layar lingkungan feed

    Layar integrasi panganan proteksi lingkungan, kanthi nggunakake rod pendukung lan samberan, nggawe sambungan alus ing antarane plucung lan kothak dadi sambungan hard, ngindhari masalah gampang ngrusak sambungan alus sing disebabake amarga sambungan alus ing antarane chute lan awak kothak, nyuda biaya pangopènan lan nyuda lebu bledug sajrone proses panganan.
  • Multi element high efficiency screen

    Multi efisiensi layar dhuwur

    Layar efisiensi akeh yaiku generasi anyar produk teknologi tinggi sing dikembangake kanthi independen dening peralatan geter Xinxiang Chengxin Co., Ltd. Iki cocog banget kanggo skrining sinter lan bahan baku. Plat ayak nggunakake piring ayak bar lapisan kaping pindho kanthi efisiensi skrining dhuwur lan efek proteksi lingkungan sing luar biasa.