Rekomendasi hemat energi lan produk perlindungan lingkungan sing jujur

timg

Layar multi-efisiensi tinggi multi elemen minangka peralatan skrining sing digawe manusiawi lan cerdas sing dirancang dening perusahaan miturut permintaan pasar lan praktik produksi.

Kinerja lan karakteristik layar efisiensi dhuwur multi elemen.

1. Layar feeder lan geter digabung dadi siji. Kabeh feeder ana ing awak sing nutup segel mburi pakan saka layar sing kedher, lan sumber geter mburi pakan ana ing njaba awak sing nutup. Sambungan alus karet digunakake kanggo nyambung karo tutup panyegelan, sing bisa ngirit ruangan dhuwur.

2. Pakan kedher dununge ing njero layar sing kedher, sing nyuda titik pambuka bledug. Gerbang gerbang langsung dilebokake ing bagean sing dipakani port panganan geter, sing nambah efek perlindungan lingkungan.

3. Layar geter integral, geter layar, sisih layar ora melu geter, nyuda kualitas geter, nyuda pengaruh ing dhasar kasebut. Layar lan excerer geter dipasang ing bagean, kedher kanthi mandiri, gampang dibongkar lan dijaga.

4. Exciter geter diselehake ing sanjabane sisih layar, sing ngilangi kemungkinan bledug sing akeh gampang mlebu kamar bantalan, lan bantalan kasebut nduweni umur lawase sing dawa.

5. piring ayak sinter yaiku piring ayak bar sisi loro kanthi efisiensi skrining dhuwur. Layar coke nganggo bar stainless steel utawa bar bar keramik, kanthi umur tahan lama.

6. Struktur layar efisiensi tinggi 6 elemen ditutup kanthi apik lan duwe efek perlindungan lingkungan sing apik.

7. Pitu Sistem panganan ditutup ing mburi pakan ing layar geter. Bahan kasebut mili saka gerbang peluncur menyang feeder, banjur menyang chute ing endhas shaker shaker lan bahan ndhuwur, lan bahan ing sangisore layar menyang hopper lan chute. Kabeh sambungan hard ditutup tanpa titik kebanjiran bledug, sing bisa nyuda volume udara saka kolektor bledug layar geter ing sangisore tungku jeblugan, lan ngirit konsumsi energi ngilangi bledug lan pangopènan peralatan proteksi lingkungan kanthi biaya materi lan tenaga kerja biaya

8. multi elemen layar efisiensi tinggi meh kabeh pangopènan bisa urip suwene, mung ngganti piring layar lan excer geter.

Layar multi-efisiensi tinggi multi elemen, kinerja sing apik, biaya operasional ultra-murah, dadi pilihan sampeyan sing cocog.


Wektu kiriman: Sep-01-2020