Keterampilan pamilihan layar geter linear

timg

1. miturut pilihan situs

Dawa lan jembaré situs kudu dipikirake kanggo jinis skrining geter linier; kadang jembaré outlet layar geter linear diwatesi, lan dhuwure situs uga winates. Ing wektu iki, loro motor geter bisa dilebokake ing sisih ndhuwur utawa loro-lorone layar geter linier miturut kahanan situs.

 

2. Akurasi skrining lan asil pamriksan materi kudu dipikirake

1) Luwih gedhe dawa layar ing layar geter linier, akurasi skrining luwih dhuwur, jembaré luwih gedhe, saya dhuwur paningkatan skrining Mula, jembar lan dawa sing cocog kudu dipilih miturut kahanan tartamtu.

2) Nalika kapasitas produksi kurang, kita bisa milih jinis layar geter sing luwih cilik, lan yen kapasitas produksi dhuwur, kita kudu milih layar geter linear skala gedhe.

 

3. Sudut kemiringan permukaan layar layar kedher linear,

Yen sudhut kecenderungan permukaan layar cilik banget, bahan kasebut bakal diblokir. Yen sudhut kecenderungan gedhe banget, akurasi skrining bakal dikurangi. Mula, sudut kecenderungan permukaan layar kudu moderat.

 

4. sipate bahan

1) Nalika milih layar kedher, kita kudu milih macem-macem bahan miturut macem-macem sifat material. Contone, korosif kanggo milih layar geter stainless steel.

2) Ukuran bolong dipilih miturut ukuran partikel materi.


Wektu kiriman: Aug-31-2020