Motor geter anti banyu

timg (1)

Kabeh proses skrining motor geter yaiku nyaring lan menehi bahan. Bahan-bahan spesifikasi sing beda dipérang dadi bahan ndhuwur lan ngisor. Efisiensi skrining kudu dhuwur, kapasitas proses relatif kudu memenuhi persyaratan, lan bahan uga bisa diangkut. Ana macem-macem sebab skrining bahan kanthi layar kedher, saengga bahan sing luwih cilik tinimbang bolong ora bisa liwat bolongan ayak layar kedher kanthi lancar. Mung bagean cilik saka bahan alus sing bisa dibuwang liwat bolongan sieve, dene bahan liyane sing luwih cilik tinimbang bolongan ayak dicampur karo bahan sing luwih gedhe tinimbang bolongan ayak (yaiku bahan ing layar).

Kanggo peralatan skrining motor geter, area skrining efektif, struktur layar, struktur layar geter, frekuensi geter lan amplitudo uga dadi faktor utama sing nyebabake efisiensi skrining layar geter; amarga ukuran bahan, asor (isi lembab), distribusi bahan granular lan fluiditas materi, iku uga dadi sebab utama sing langsung mengaruhi tingkat skrining layar sing kedher. Bahan kanthi likuiditas relatif apik, isi banyu cilik, bentuk partikel reguler, pinggiran alus lan ora ana pinggiran lan pojok sing gampang dilewati ing layar.

Kanggo nambah efisiensi skrining motor sing kedher, kanggo bahan lan bahan sing gampang dicithak, layar kedher bunder bisa nyetel arah rotasi geter (mbalikake puteran aliran materi) kanggo nambah wektu kontak ing antarane lumahing layar lan materi, sing kondhisi kanggo tingkat skrining, nanging kapasitas proses bakal suda; layar geter linier bisa nyuda sudhut ngiringake mudhun ing permukaan layar sing kedher utawa nambah Sudut kemiringan geter digunakake kanggo nyepetake kacepetan bahan lan ningkatake tingkat skrining; kanggo bahan sing gampang disaring lan partikel gedhe, sudut miring mudhun saka layar layar layar kedher bisa ditambah utawa sudut kecenderungan geter bisa dikurangi kanggo nyepetake aliran bahan maju, supaya bisa nambah proses kapasitas Yen output layar kedher linier kudu luwih dhuwur, lan efisiensi skrining lan kapasitas nangani kudu diisi, jembaré lan dawa permukaan layar kedher bisa ditambah.


Wektu kiriman: Aug-31-2020