Bagean

  • Exciter

    Exciter

    Exciter geter dipasang ing sawetara mesin lan peralatan kanggo ngasilake tenaga, minangka bagean penting saka panggunaan geter mekanik. Eksterior geter bisa nggawe obyek entuk wujud lan ukuran geter tartamtu, saengga bisa nindakake tes geter lan kekuatan ing obyek kasebut, utawa kalibrasi instrumen uji coba getaran lan sensor.
  • Sieve plate

    Piring ayak

    Pelat penyaring, uga dikenal minangka piring keropos, tahan tahan nyandhang, umure dawa, tahan lembab lan tahan nyandhang. Cocog kanggo umbah-umbah, skrining, grading, deslagging, desliming, dewatering lan industri mekanik liyane.
  • Vibration motor

    Motor geter

    Sekumpulan blok eksentrik sing dipasang dipasang ing loro pucuk poros rotor, lan gaya sing apik dipikolehi kanthi nggunakake gaya sentrifugal sing digawe kanthi rotasi batang kanthi kecepatan dhuwur lan blok eksentrik. Rentang frekuensi geter motor geter gedhe, lan swara mekanik mung bisa dikurangi yen tenaga lan tenaga sing cocog bisa dicocogake kanthi bener.
  • Vibrator

    Vibrator

    Bagian geter sing digunakake yaiku silinder kothong sing bentuke rod ana ing njero alat vibrator eksentrik. Didhukung karo motor, bisa ngasilake getaran frekuensi tinggi lan amplitudo mikro. Frekuensi geter bisa nganti 12000-15000 kaping / menit. duwe efek geter sing apik, struktur sederhana lan umur panjang. Cocog kanggo balok, kolom, tembok lan komponen liyane lan beton massa.