Layar Geter

  • CZS series flip flow screen

    Layar aliran flip seri CZS

    Plat layar dirancang kanthi bahan khusus lan umure dawa; kacepetan getaran piring ayak yaiku 800 kali / menit, lan intensitas geter bahane nganti 50g; mbenakake piring ayak ora butuh sambung, mula gampang disassemble lan diganti.
  • Banana shaped vibrating screen

    Layar kedher sing bentuké gedhang

    Layar kedher jinis pisang Czxd minangka jinis layar ketebalan sing padha karo tugas sing abot, sing akeh digunakake ing pamrograman skrining operasi penambangan volume material lan klamben. Kanthi dhasar nyerna lan nyerep teknologi canggih asing, perusahaan kami ngrancang lan ngasilake layar kedher jinis pisang czxd.
  • GPS series high frequency vibration dewatering screen

    Layar dewatering getaran frekuensi dhuwur GPS seri

    Kanggo nyukupi kabutuhan pamulihan slime lan dewatering lan klasifikasi material sing apik, lan kanggo nggayuh tujuan kapasitas pamrosesan gedhe, efek dewatering sing apik lan adaptasi sing kuat, frekuensi mekanik lan karakteristik mekanik kekuatan geter dhuwur digunakake.
  • GT series drum screen

    Layar drum seri GT

    Layar drum GT - seri minangka peralatan skrining khusus sing digawe pabrik kanggo metalurgi, industri kimia, bahan bangunan, pertambangan lan industri liyane. Ngatasi masalah sumbatan layar nalika nyaring bahan teles kanthi layar geter bunder lan layar linier, nambah output lan keandalan sistem skrining, lan dipuji dening mayoritas pangguna.
  • HFS series fertilizer screen

    Layar pupuk seri HFS

    Layar pupuk kimia HFS minangka jinis layar kedher anyar. Umume digunakake kanggo ngetrapake macem-macem pupuk senyawa lan bahan kimia akeh liyane. Mesin skrining pupuk kimia jinis HFS ngenalake struktur "terakot" Amerika lan teknologi anyar paku keling cincin. Swara geter sithik, efisiensi skrining dhuwur lan perawatan gampang.
  • SZR series hot ore vibrating screen

    Layar getar bijih panas seri SZR

    Layar getar bijih panas seri SZR umume digunakake kanggo klasifikasi bijih sinter ukuran medium lan cilik kanthi suhu 600-800oc ing industri metalurgi, lan kanggo ngrampungake distribusi seragam kanggo peralatan pendinginan.
  • Up and down vibrating screen

    Layar getar munggah lan mudhun

    Layar geter ndhuwur lan layar geter ngisor minangka persyaratane para pelanggan perusahaan kita. Layar kedher dirancang lan diproduksi kanthi nggunakake karakteristik spasial.
  • Boom vibrating screen

    Layar geter boom

    Layar getar lengen seri Xbzs yaiku jinis peralatan skrining anyar. Umume digunakake kanggo skrining ing ngisor tungku jeblugan lan cocog kanggo klasifikasi bahan gedhe, bahan granular medium lan cilik.
  • ZDS series elliptical equal thickness screen

    Layar ketebalan sing padha elips seri ZDS

    Layar kekandelan sing padha karo elips digunakake kanggo klasifikasi bijih sinter, pelet sinter lan industri pertambangan ing industri metalurgi, lan operasi klasifikasi lan skrining ing industri batu bara. Yen dibandhingake karo jinis mesin sieving liyane kanthi spesifikasi sing padha, kapasitas pangolahan luwih gedhe lan efisiensi skrining luwih dhuwur.
  • Ya (k) series large round vibrating screen

    Ya (k) seri layar kedher bunder gedhe

    Ya (k) seri bergetar bunder skala gedhe minangka peralatan skrining skala gedhe sing digawe kanggo industri pertambangan. Cocog kanggo bahan kanthi skala gedhe. Nduweni ciri kapasitas pemrosesan sing gedhe, efisiensi skrining dhuwur, daya tahan kuwat lan perawatan sing gampang.
  • ZK series linear vibrating screen

    Layar geter linear seri ZK

    Layar getar Linear umume digunakake kanggo ngelasake ing pertambangan batubara, pertambangan, bahan konstruksi, industri listrik lan kimia, layar seri nggunakake paku keling sing paling maju kanthi paku keling, kanthi struktur sederhana, kuwat lan awet, gangguan swara, gampang dipasang lan pangopènan, lsp.
  • ZSG Linear vibrating screen

    Layar kedher Linear ZSG

    Layar getar linier seri ZSG minangka peralatan skrining anyar lan efisien, sing nduwe ciri efisiensi tinggi, kurang nyandhang, kurang swara, umur kerja sing dawa, pencegahan polusi, kenyamanan ekonomi, hemat energi lan tampilan sing apik. Iki digunakake akeh ing operasi skrining partikel gedhe, medium lan cilik ing pertambangan, metalurgi, batu bara, industri kimia, tenaga termal, bahan bangunan lan industri liyane.