ZG feeder kedher

Katrangan singkat:

Pakan getaran motor seri ZG akeh digunakake ing pertambangan, metalurgi, batu bara, tenaga termal, tahan api, kaca, bahan bangunan, industri ringan, gandum lan industri liyane, bisa mblokir, bahan butiran lan bubuk, peralatan seragam utawa kuantitatif.


Detail Produk

Tag Produk

Rincian produk:

Pakan getaran motor seri ZG akeh digunakake ing pertambangan, metalurgi, batu bara, tenaga termal, tahan api, kaca, bahan bangunan, industri ringan, gandum lan industri liyane, bisa mblokir, bahan butiran lan bubuk, peralatan seragam utawa kuantitatif.

 

karakteristik:

Pakan geter motor seri ZG minangka jinis panganan sing anyar. Yen dibandhingake karo peralatan panganan liyane, nduweni ciri kaya ing ngisor iki:

1. Keuntungan saka struktur sing gampang, pangopènan sing trep, kurang swara, gampang dipasang, operasi stabil, wiwitan cepet lan parkir sing stabil.

2. Kanthi nggunakake sumber getaran motor geter, bahan kasebut obah ing parabola, saengga panganggone alur pakan sethithik lan umur layanane saya tambah.

3. Bisa ngganti lan mbukak lan nutup aliran materi kanthi cepet lan nambah akurasi panganan kuantitatif.

 

Prinsip kerja lan fitur struktural:

Pakan geter seri ZG didhukung karo jinis motor geter anyar, sing ndadekake awak bisa obah sacara periodik lan linear ing arah geter kanggo mujudake panganan sing padha lan kuantitatif. Pakan geter seri ZG kasusun saka tank feeder, motor geter, piranti redaman lan bagean liyane.

 

Gambar referensi garis besar :

ZG vibrating feeder

ZG vibrating feeder (5)

 

parameter teknis :

model

Ukuran pakan mm

Kapasitas perawatan

t / h

Motor geter

model

Daya Kw

ZG-25

60

25

YZO-2.5-4

0,25 * 2

ZG-30

80

30

YZO-2.5-4

0,25 * 2

ZG-50

90

50

YZO-5-4

0,4 * 2

ZG-80

100

80

YZO-8-4

0,75 * 2

ZG-100

105

100

YZO-8-4

0,75 * 2

ZG-200

115

200

YZO-17-4

0,75 * 2

ZG-300

125

300

YZO-20-4

2.0 * 2

ZG-400

140

400

YZO-20-4

2.0 * 2

ZG-750

190

750

YZO-30-4

2,5 * 2

ZG-1000

215

1000

YZO-50-4

3.7 * 2

ZG vibrating feeder (3)

 

ZG vibrating feeder (4)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan